+31(0)302615111
  info@specialisterren.nl
Sluiten X Specialisterren Logo

Contact

Telefoon
E-mail

* Verplicht

Vacatures van Specialisterren

We zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met een vorm van autisme, die interesse heeft in een leer/werk traject tot:

 

Test-professional

Als test-professional test je software volgens de specificaties van de opdrachtgever. Hierbij let je op de technische kant van de software, de gebruikersvriendelijkheid en de functionaliteit. Je bevindingen omschrijf je zo nauwkeurig en feitelijk mogelijk en rapporteer je terug aan de opdrachtgever of je teammanager.

 

Inhoud leer/werk traject

Het leer/werk traject start met een assessment. Aansluitend is de cursus Tmap. Deze wordt afgesloten met een officieel erkend Tmap examen. Beide vinden plaats bij ITvitae in Amersfoort.

Gelijk na afronding van de opleiding volgt de stageperiode binnen het beheer- en ontwikkelteam van een professionele organisatie. Locatie van de stageplaats is Utrecht. Het is mogelijk dat het team tijdens de stage verhuisd naar Den Haag. De kandidaat wordt tijdens de stageperiode begeleidt door een jobcoach en een testmanager van Specialisterren.

 

Planning

  • Start assessment periode: 7 september 2015
  • Start opleiding voor software testers: 5 oktober2015
  • Start stageperiode: 4 januari 2016

 

Profiel van de kandidaat

Wij zijn op zoek naar een kandidaat, die testwerk zeer serieus neemt. Iemand die zich realiseert dat zijn of haar bijdrage het verschil kan maken in foutloos opleveren of niet. Iemand die net dat stapje extra wil zetten en niet opgeeft voor alles door en door getest is.

Daarnaast is het van belang dat de kandidaat kan functioneren in een team en in staat is om samen te werken met leden uit het team. Misschien is er al enige kennis van programmeren, maar in elk geval interesse in de techniek achter de systemen.

We zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau, waarbij een relevante studieachtergrond (hoeft niet te zijn afgerond) heel welkom is (bijv. informatica, wiskunde, scheikunde etc.). Eigenschappen die belangrijk zijn voor deze vacature zijn: commitment, kwaliteitsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel en service gerichtheid.

Deze vacature is specifiek bedoeld voor kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt, met bijv. een Wajong uitkering.

 

Reageren

Als je interesse hebt in deze uitdaging en echt het idee hebt dat deze op je lijf geschreven is, dan kun je vóór 10 augustus een cv en motivatie mailen naar:

elisew@specialisterren.nl

Voor meer informatie kun je bellen naar Elise van ’t Westeinde M 06-23226624