Medewerkers

Specialisterren is een snelgroeiende en toonaangevende onderneming. Veel van onze medewerkers hebben een vorm van autisme. Dat maakt ons als bedrijf speciaal omdat autisme je niet in de weg staat om bij ons carrièrre te maken. Een vaste baan met doorgroeimogelijkheden is bij ons de basis. We zijn bijzonder en gewoon tegelijk: werken bij Specialisterren doe je omdat je gedreven en ambiteus bent. Of je nu autisme hebt of niet.

 

De testers

“Ik zie mensen al denken: een autist die niet iedere dag op hetzelfde knopje wil drukken?” We kunnen onmogelijk alle medewerkers aan u voorstellen, maar laten u graag kennismaken met Ilona. Haar carrière is representatief voor een groot deel van de medewerkers van Specialisterren.

Met een lach werpt software tester Ilona Veldhuis alle bestaande vooroordelen verre van zich. Bij Specialisterren voelt ze zich happy. “De ene dag ben ik aan het testen, de andere dag aan het analyseren of coördineer ik werkzaamheden. Testen op zich kan saai zijn. De afwisseling van projecten maakt het voor mij uitdagend. Het fijne van werken bij Specialisterren is de verantwoordelijkheid die je krijgt. Ik word serieus genomen en dat geeft vertrouwen."

Vaste kaders en flexibiliteit

"Ik heb vaste kaders nodig, duidelijke informatie en heldere regels en doelstellingen, maar de invulling hoeft niet steeds hetzelfde te zijn. Liever niet. Een mobiele app die aanvankelijk met duct tape en touwtjes aan elkaar zit en zich ontwikkelt tot een mooi product geeft mij veel voldoening. Direct contact met een klant als Heineken? Hartstikke leuk. En bij PinkRoccade Healthcare zitten fijne mensen, leuk om daar af en toe op locatie te werken!”

Testteam

Ons testteam bestaat uit ruim 30 goed opgeleide en gecertificeerde testers. Veel testers zijn al jaren werkzaam bij Specialisterren. Goed ingewerkte teams dragen bij aan langdurige en duurzame klantenrelaties. Alle testers hebben een vorm van autisme, maar zijn bovenal gewoon goed in hun werk en geweldige collega's. Zij werken vanuit ons professioneel testcentrum in Utrecht en bij de klant op locatie.

 

Hoewel testers het hart van ons bedrijf vormen, werken de volgende mensen ook bij Specialisterren:

Managementteam

Sjoerd van der Maaden, algemeen directeur en oprichter

Hein Masseling, operationeel manager

Martin Schwärzer, financieel adviseur

 

Sales & Marketing

Martijn Cok, accountmanager

 

Testmanagement

Koen Lubbers, testmanager

Josje Zijl-Hortensius, testmanager

 

Begeleiding

Theo Arp, bedrijfs- jobcoach

Berthy Vinke, bedrijfs- jobcach

 

Ambassadeurs

Marcel Bos

Frans Heemskerk

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens