Commercieel Medewerker Sales Binnendienst

Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een commercieel medewerker sales binnendienst. Samen met de accountmanager, de directeur, de operationeel manager en de testmanagers ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande en potentiële klanten. In deze functie benader je bestaande en potentiële klanten (je bedenkt altijd weer een creatieve manier om contact te zoeken) om informatie te verkrijgen over mogelijke opdrachten en ze te enthousiasmeren voor de diensten van Specialisterren. Je voorziet bestaande en potentiële klanten van Specialisterren van juiste productinformatie en je volgt opportunities en aanvragen van potentiële opdrachtgevers op (zowel schriftelijk als telefonisch).

Met jouw commercieel inzicht zorg je er mede voor dat de aanvragen en lopende contacten adequaat opgepakt en behandeld worden. Jij weet als geen ander hoe je op de juiste manier offertes en orderbevestigingen opstelt en uitwerkt. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van je contacten in Salesforce. Je volgt de ontwikkelingen in de markt actief en brengt deze in kaart. Met jouw enthousiasme en overtuiging ben je in staat om Specialisterren goed neer te zetten in social media en social media activiteiten te ontwikkelen en te beheren.
De functie is voor twee dagen in de week, met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst. We zien de functie commercieel medewerker sales binnendienst als een groeifunctie.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde commerciële HBO opleiding.
  • Je bent sales-gedreven en neemt initiatief.
  • Je werkt accuraat en efficiënt.
  • Je hebt een goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je werkt zelfstandig, proactief en bent resultaatgericht.
  • Je hebt ervaring met Salesforce.
  • Je bent woonachtig in of rond Utrecht, aangezien je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht.

Solliciteren op de vacature Commercieel Medewerker Sales Binnendienst

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief naar: sollicitatie@specialisterren.nl.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Martijn Cok via 06 2375 6291 of martijnc@specialisterren.nl.

Onze vacatures

In vijf minuten een beeld van ons bedrijf en onze mensen? Klik hier!

Wilt u contact met Specialisterren?

Contactformulier

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens