Manager Testautomatisering

Specialisterren verenigt de unieke combinatie van maatschappelijke betrokkenheid en commerciële ambitie in zich. Als sociale onderneming levert Specialisterren niet alleen diensten van topkwaliteit, maar hebben we ook een sociale missie. Kwalitatieve dienstverlening en sociaal gezicht gaan bij ons hand in hand. Onze nieuwe Manager Testautomatisering voelt zich uitgedaagd vorm te geven aan het sociale gezicht van Specialisterren.

Vanwege de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Manager Testautomatisering. Als Manager Testautomatisering werk je in een dynamische omgeving samen met klanten om online en mobiele omgevingen snel en accuraat te testen, vaak binnen een Agile ofwel in Continuous Integration en Continuous Delivery ontwikkelomgeving waarbij geautomatiseerd testen een steeds belangrijkere rol vervult. Onze diensten op het gebied van test automatisering worden vaak ingezet in automated build processen met tools als Jenkins, Selenium en Docker.

Als Manager Testautomatisering ben je zowel voor de klant alsook voor onze testfactory aanspreekpunt. Als spin in het web ben je verantwoordelijk voor het leveren van diensten uit de testfactory van Specialisterren alsook het ontwikkelen van nieuwe diensten. Je bent betrouwbaar en empathisch en ziet het als een verrijking van je carrière en je persoonlijke leven om samen te werken met mensen met een vorm van autisme. Je werkt in een klein team van testmanagers. Je bent coördinerend en neemt initiatief.

De functie is voor vier/vijf dagen in de week.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent representatief.
  • Je bent communicatief in het managen van projecten.
  • Je bent een overtuigende klantmanager.
  • Je hebt aantoonbare projectmanagement skills.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met Agile ontwikkelomgevingen en Continuous Integration en Continuous Delivery.
  • Je bent gecertificeerd op het gebied ven gestructureerd testen, bijvoorbeeld door TMAP, QISQT ofwel Agile opleidingen/certificaten.
  • Je hebt kennis en inzicht in actuele test frameworks en geautomatiseerde test methodieken.
  • Je hebt kennis en inzicht in de werking van geautomatiseerde testtools zoals Selenium, Fitnesse, Cucumber, Jenkins/Bamboo, GIT en Docker.

Solliciteren op de vacature Testautomatiseerder

Ben je enthousiast over deze functie? We komen graag in contact met jou! Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@specialisterren.nl.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Sjoerd van der Maaden via 06 20249314 of sjoerd@specialisterren.nl.

Onze vacatures

In vijf minuten een beeld van ons bedrijf en onze mensen? Klik hier!

Wilt u contact met Specialisterren?

Contactformulier

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens