skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren

Experts in testen van digitale transformatie

Specialisterren is de specialist voor testen van software en toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Geautomatiseerd testen is cruciaal bij de ontwikkeling van nieuwe, wendbare klantsystemen die intensief worden gebruikt. Dienstverlening aan de klant moet doorgaan zonder onderbreking. Met ruim tien jaar ervaring staat de gestructureerde testaanpak van Specialisterren borg voor uitstekende kwaliteit bij digitale transformatie. Specialisterren biedt hoogwaardig geautomatiseerd testen van complexe online omgevingen in de sectoren finance, retail en E-health. Vanuit onze testfactory bieden wij flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Onze testers zijn snel en flexibel inzetbaar van begin tot eind van jouw project. Specialisterren, voor integrale dienstverlening op maat.

LEES MEER OVER SPECIALISTERREN EN HAAR OPDRACHTGEVERS

DOWNLOAD ONS SOCIAL IMPACT VERSLAG 2019   DOWNLOAD

Diensten

Specialisterren biedt hoogwaardig maatwerk in testen van software. Wij testen vanuit onze testfactory in Utrecht en bij de klant op locatie. Bekijk wat Specialisterren voor uw bedrijf kan betekenen.

ONZE DIENSTEN

Projecten

Voor veel opdrachtgevers hebben wij succesvol projecten uitgevoerd. Daar zijn we trots op. Bekijk voor welke opdrachtgevers Specialisterren projecten mocht uitvoeren.

NAAR ONZE PROJECTEN EN KLANTEN

Social Enterprise

Als social enterprise pur sang creëert Specialisterren banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bekijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen om te voldoen aan de social return norm.

WAT IS EEN SOCIAL ENTERPRISE