skip to Main Content
SHARE THISDELEN OP TWITTERLINKEDIN

Onze diensten

 

De diensten van Specialisterren worden geleverd vanuit onze testfactory, die zich kenmerkt door snel en eenvoudig opschalen en afschalen van testcapaciteit. In korte tijd kunnen meerdere testers worden ingezet. Dit maakt kosten en deadlines beter beheersbaar. Specialisterren kan hiermee Testing on Demand leveren volgens de behoeften en voorwaarden van de klant.

LEES VERDER >

Testgebieden

E-commerce

Software voor e-commerce is behoorlijk complex. Nauwgezet testen is dan extra van belang. Ook wanneer de werkzaamheden regelmatig terugkeren.

LEES VERDER >

Mobile & Apps

Mobiele telefoons en apps zijn hypersensitief. Gebruikers verwacht de perfecte app en klanten willen dat hun mobiele telefoon gewoon goed werkt.

LEES VERDER >

Webapplicaties

Met een slimme webapplicatie biedt u extra service. Specialisterren test uw maatwerkapplicatie op fouten en kwetsbaarheden en zorgt ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je van de applicatie verwacht.

LEES VERDER >

Online Portalen / Websites

Het moet niet uitmaken of de website via een tablet, smartphone of pc bezocht wordt. Wij testen dat de site op alle devices goed wordt getoond en alle informatie overzichtelijk is terug te vinden.

LEES VERDER >

Testsoorten

Geautomatiseerd testen

Testautomatisering maakt software testen sneller en efficiënter. Geautomatiseerd testen is bijzonder geschikt voor grote projecten.

LEES VERDER >

Functioneel Acceptatie Testen (FAT)

Bij functioneel acceptatietesten staat maatwerk voorop. Na functionele acceptatietesten is aangetoond dat het ontwikkelde systeem aan de functionele eisen voldoet.

LEES VERDER >

Regressietesten

Updates worden vaak op specifieke onderdelen van een applicatie gedaan waardoor grote delen onaangepast blijven. Regressietesten zijn dan de oplossing.

LEES VERDER >

Performance testen

U heeft uw applicatie ontwikkeld en het werkt als een trein, op uw omgeving, met uw infrastructuur en met een select aantal gebruikers. Hoe werkt de software in de praktijk?

LEES VERDER >

Ketentesten

Ketentesten is een high-level softwaretestproces waarin testers controleren of alle gerelateerde systemen hun data-integriteit behouden.

LEES VERDER >

Geautomatiseerd testen Mendix

Specialisterren kan lezen en schrijven met lowcode platform Mendix. Mendix biedt een snel en flexibel applicatielandschap voor in- en extern gebruik.

LEES VERDER >

Migratietesten

Specialisterren is excellente partner bij testen van migraties en conversies van complexe IT-systemen.

LEES VERDER >

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER

Projecten

Wij zijn trots op ons werk en op de projecten die we al voor veel opdrachtgevers mochten uitvoeren. Onze klanten waarderen ons en zien in Specialisterren een betrouwbare samenwerkingspartner met wie het uitstekend samenwerken is.

MEER OVER ONZE PROJECTEN