Onze diensten

De diensten van Specialisterren worden geleverd vanuit onze testfactory, die zich kenmerkt door snel en eenvoudig opschalen en afschalen van testcapaciteit. In korte tijd kunnen meerdere testers worden ingezet. Dit maakt kosten en deadlines beter beheersbaar. Specialisterren kan hiermee Testing on Demand leveren volgens de behoeften en voorwaarden van de klant.

Lees verder

Testgebieden

 • E-commerce

  Software voor e-commerce is behoorlijk complex. Nauwgezet testen is dan extra van belang. Ook wanneer de werkzaamheden regelmatig terugkeren.

  Lees verder
 • Mobile & Apps

  Mobiele telefoons en apps zijn hypersensitief. Gebruikers verwacht de perfecte app en klanten willen dat hun mobiele telefoon gewoon goed werkt.

  Lees verder
 • Webapplicaties

  Met een slimme webapplicatie biedt u extra service. Specialisterren test uw maatwerkapplicatie op fouten en kwetsbaarheden en zorgt ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je van de applicatie verwacht.

  Lees verder
 • Online Portalen / Websites

  Het moet niet uitmaken of de website via een tablet, smartphone of pc bezocht wordt. Wij testen dat de site op alle devices goed wordt getoond en alle informatie overzichtelijk is terug te vinden.

  Lees verder

Testsoorten

 • Functioneel Acceptatie Testen (FAT)

  Bij functioneel acceptatietesten staat maatwerk voorop. Na functionele acceptatietesten is aangetoond dat het ontwikkelde systeem aan de functionele eisen voldoet.

  Lees verder
 • Regressietesten

  Updates worden vaak op specifieke onderdelen van een applicatie gedaan waardoor grote delen onaangepast blijven. Regressietesten zijn dan de oplossing.

  Lees verder
 • Geautomatiseerd testen

  Geautomatiseerd testen maakt het mogelijk om testen van softwareprocessen volledig te automatiseren.

  Lees verder
 • Systeemtesten

  Bij een systeemtest wordt het volledig geïntegreerde system - of onderdelen ervan - getest.

  Lees verder
 • Systeemintegratietesten

  Systeemintegratietesten is een high-level softwaretestproces waarin testers controleren of alle gerelateerde systemen hun data-integriteit behouden.

  Lees verder

Wilt u contact met Specialisterren?

Contactformulier

Projecten

Wij zijn trots op ons werk en op de projecten die we al voor veel opdrachtgevers mochten uitvoeren. Onze klanten waarderen ons en zien in Specialisterren een betrouwbare samenwerkingspartner met wie het uitstekend samenwerken is.

Meer over onze projecten