skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren kan lezen en schrijven met lowcode platform Mendix. Mendix biedt een snel en flexibel applicatielandschap voor in- en extern gebruik. Ontwikkelen kan niet zonder snel en zorgvuldig geautomatiseerd testen door Specialisterren.

Specialisterren en Appronto zijn belangrijke samenwerkingspartners bij geautomatiseerd testen van Mendix platforms.

Met Appronto en Specialisterren samen aan boord, hebben klanten een goede deal. Bas van der Horst, algemeen directeur Appronto: “Appronto en Specialisterren kennen beiden Mendix goed. Onze samenwerking verloopt soepel. Wij kunnen snel bouwen en Specialisterren kan snel testen. Geautomatiseerd testen stelt klanten in staan om de Mendix ontwikkeling te versnellen.”

Door Testing as a Service aan te bieden, ondersteunt Specialisterren klanten bij hun digitale transformatie. Klanten die werken met Mendix platforms biedt Specialisterren continuïteit in kwaliteit.

Bij NHG (Nationale Hypotheek Garantie) draagt Specialisterren met geautomatiseerd testen van de nieuwe ICT-omgeving bij aan de migratie, automatisering en digitalisering van miljoenen digitale bestanden voor intensief gebruik. Na oplevering van geautomatiseerd testen is Specialisterren nu partner voor het onderhoud ervan.

Wilt u uw software laten testen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER