skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Autisme zakelijk: Kom naar het seminar Kracht van Autisme

Kom op dinsdag 2 april 2019 naar het seminar Kracht van Autisme! Onder leiding van dagvoorzitter Annemarie van Gaal krijg je te zien hoe bedrijven mensen met autisme succesvol inzetten.

Medewerkers met autisme zijn een aanwinst voor je bedrijf, maar hoe pas je dat toe in je bedrijfsvoering? Wij willen anderen inspireren om net als ons medewerkers met autisme aan te nemen. Daarom organiseren wij samen met onze partners AutiTalent, CarapaxIT, ITvitae en Swink het seminar Kracht van Autisme. Tijdens het seminar krijg je te zien hoe bedrijven mensen met autisme succesvol inzetten. Momenteel is er een schreeuwend tekort aan nieuwe medewerkers op het gebied van zakelijke dienstverlening. Het inzetten van mensen met autisme biedt daarom zakelijk en sociaal bekeken veel voordelen.

Benut de kwaliteiten van mensen met autisme

Onder leiding van dagvoorzitter Annemarie van Gaal komen uiteenlopende cases aan bod hoe autisme succesvol ingezet wordt in het bedrijfsleven. Aan het woord komen Triodos, WEM, Madesmart, Schuberg Philis en de politie Den Haag. Dr. Jeanet Landsman geeft ons achtergronden over autisme in een werksetting en cabaretier Fabian Franciscus vertelt tot slot vol humor over zijn leven met autisme.

Bekijk de flyer!

Praktische informatie

Het seminar Kracht van Autisme vindt plaats op dinsdag 2 april 2019 in Schiphol-Rijk van 13:30 – 17:30 uur. De entreekosten zijn € 50,- excl. btw p.p.

Het seminar is bedoeld voor beslissers, leidinggevenden, HR-adviseurs en MVO-managers.

Meld je aan

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website SeminarKrachtvanAutisme

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER