skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Bartosz ICT: Aandacht voor social return met Specialisterren

Bartosz, specialist in testen en testmanagement, is blij met de samenwerking met Specialisterren. Door de samenwerking kan Bartosz sterke vakmensen inzetten en tegelijkertijd aandacht geven aan het creëren van meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maarten Piepers, partner bij Bartosz ICT, schreef een mooie blog over onze samenwerking.

Technische expert

Maarten Piepers over de goede samenwerking met Specialisterren: “Bartoszian Frank zocht een technische rechterhand om hem te helpen bij zijn opdracht voor Wigo4it. Namelijk een testautomatiseerder die op de hoogte is van alle technische ins- en outs. Specialisterren bood uitkomst! Testautomatiseeerder Daan van Specialisterren bleek met zijn kennis en karakter de perfecte aanvulling. Wij hopen deze prille samenwerking in de toekomst dan ook verder uit te breiden.”

Wigo4it

Wigo4it is de coöperatie van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht op het gebied van informatievoorziening. De organisatie ontwerpt, ontwikkelt, beheert en onderhoudt ICT-applicaties voor Werk & Inkomen. Maarten Piepers: “De plaatsing van Daan helpt om Wigo4it aan haar doelstelling op het gebied van social return te voldoen.”

Bartosz

Bartsosz is specialist in testen en testmanagement en werkt voor de top 250 van Nederlandse bedrijven in onder andere finance, overheid en industrie.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER