skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Continuïteit dienstverlening Specialisterren gewaarborgd

Het coronavirus beïnvloedt ons dagelijks leven. Ook in deze onzekere tijden kunnen klanten op ons rekenen. Als digitale dienstverlener is Specialisterren in staat om haar diensten onder moeilijke omstandigheden te blijven leveren.

Wij treffen maatregelen die onze medewerkers in staat stellen gewoon door te gaan met onze werkzaamheden voor onze klanten.

Veiligheid

Het leveren van uitmuntende testdiensten voor onze klanten – op een veilige manier – staat bij ons onveranderd 24/7 voorop.

Maatregelen

Naast het werken volgens de richtlijnen van het RIVM, aandacht voor hygiëne in ons bedrijf en bij de klant, heeft Specialisterren de volgende maatregelen genomen:

  • Alle nieuwe afspraken met relaties en klanten worden standaard voorzien van een link om online te vergaderen.
  • Bestaande afspraken worden aangepast.
  • De dienstverlening voor bestaande klanten wordt gewaarborgd; testresultaten worden volgens de gebruikelijke digitale kanalen digitaal opgeleverd zodat u als klant op de hoogte blijft van de uitslag van onze testen.
  • Meetings kunnen online plaatsvinden. Hiervoor hebben wij meerdere platforms ter beschikking waar we niet alleen elkaar kunnen spreken, maar ook documenten kunnen delen en zo ook een offerte ofwel een demo van een geautomatiseerde testomgeving kunnen bespreken.
  • Alle medewerkers van Specialisterren kunnen vanuit huis werken en dragen op die manier bij aan de kwaliteit van software voor onze klanten.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER