skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Incentro blij met Social Return Certificaat

Incentro, ict-dienstverlener van online oplossingen voor grote ondernemingen, bood in 2015 aan zes mensen met autisme een baan. Coert Prins, managing director online van Incentro, nam enthousiast het welverdiende Specialisterren Social Return Certificaat in ontvangst. 'Ik vind dit echt heel gaaf!'

Door testdiensten in te kopen bij Specialisterren draagt Incentro aantoonbaar bij aan creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Blij verrast nam Coert Prins het Specialisterren Social Return Certificaat in ontvangst dat hem werd aangereikt door Martijn Cok en Sjoerd van der Maaden van Specialisterren.

Heel trots

Incentro, ict-dienstverlener van online oplossingen voor grote ondernemingen, bood in 2015 aan zes mensen met autisme een baan. ‘Geweldig, ik vind dit echt heel gaaf!’, zegt Coert Prins over het certificaat. ‘Als it- bedrijf is het nog best lastig om op een goede manier aan maatschappelijk verantwoord ondernemen te doen, terwijl we dat als organisatie wel belangrijk vinden. Wij zijn er trots op dat we zes man aan het werk hebben geholpen. Als je daaraan op deze manier kunt bijdragen is dat heel positief. En het bijzondere is dat testers met autisme beter zijn dan andere testers. Dat zien wij terug in de kwaliteit die wordt geleverd.’

Profilering

Prins is positief over de samenwerking met Specialisterren. “Hoewel wij met onze samenwerking met Specialisterren al langer oog hebben voor social return begint het besef hiervoor in het hele bedijfsleven steeds meer te komen. Bij aanbestedingen werpt onze bijdrage aan social return ook vruchten af. Kwaliteit leveren en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan prima samen.”

2015

Meer bedrijven ontvingen het Specialisterren Social Return Certificaat 2015. Incentro, De Goudse Verzekeringen, HEINEKEN Nederland, Digidentity, De Postcode Loterij en VPRO droegen in 2015 substantieel bij aan social return. Zij creëerden elk een of meer banen voor mensen met een vorm van autisme.

Weten wat we doen voor Incentro? Kijk op Onze Projecten pagina!

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER