skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Inforza & Specialisterren partners OutSystems geautomatiseerd testen

IT-dienstverlener Inforza heeft met Specialisterren een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Inforza bedient de OutSystems community waarbij Specialisterren de testautomatisering van OutSystems applicaties uitvoert. ‘Op basis van de combinatie Selenium en Fitnesse kunnen wij volledig geautomatiseerd testen beschikbaar stellen voor de klant’, zegt Evert Jan Bos, business development manager bij Inforza.

Inforza is gespecialiseerd in ontwerp, beheer en bouw van zakelijke applicaties met de low code technologie van OutSystems. De afgesloten partnerovereenkomst met Specialisterren past naadloos in hun strategie. Inforza wil naast snel ontwikkelen garant staan voor kwalitatief hoogwaardige applicaties die toekomst vast zijn.

Geautomatiseerd testen van OutSystems-applicaties

Naast de meer technische analyse die het Omnext platform uitvoert is Functioneel testen essentieel. Hierin heeft Specialisterren een vooraanstaande positie op de Nederlandse markt en een mooie propositie om het Continuous Integration / Continuous Deployment proces maximaal te ondersteunen. ‘Op basis van de combinatie Selenium en Fitnesse kunnen wij volledig geautomatiseerd testen beschikbaar stellen voor de klant’, legt Evert Jan Bos uit.

Snel én binnen budget

Door de hoge snelheid van oplevering van werkende software door de low code ontwikkelteams is een belangrijke rol weggelegd voor geautomatiseerd testen. De testresultaten moeten snel beschikbaar zijn voor de ontwikkelaars opdat fouten direct hersteld kunnen worden. Immers, als het herstel gaat achterlopen op het ontwikkelen dan leidt dit tot vertragingen en extra kosten.

Marktkennis Inforza

Specialisterren is blij met de samenwerking. ‘In Inforza vinden wij een partner die het belang van kwaliteit in Agile software ontwikkeltrajecten onderkent en inziet dat testen, mede door het gebruik van low code technologie, vaak onderbelicht wordt. Gezien de ervaring en marktkennis van Inforza binnen de OutSystems community zijn wij zeer enthousiast over het bundelen van onze krachten’, aldus Sjoerd van der Maaden, directeur Specialisterren.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER