skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Maatschappelijke gezicht van Schuberg Philis verdient Social Return Certificaat

Specialisterren reikte vandaag aan Schuberg Philis het Specialisterren Social Return Certificaat uit. Schuberg Philis ontving het certificaat door haar inkoop van testdiensten bij Specialisterren. ‘Als je zeker wilt weten dat het goed is, moet je door Specialisterren laten testen’, zegt Marcel van Ruijven, Customer Director Schuberg Philis.

Door de inkoop van testdiensten bij Specialisterren droeg Schuberg Philis in 2016 bij aan de totstandkoming van een baan voor mensen met een vorm van autisme. Marcel van Ruijven, Customer Director Schuberg Philis, nam het certificaat in ontvangst. “Wij zijn een honderd procent bedrijf. Voor minder doen we het niet. Een klant moet volledig op ons kunnen vertrouwen. Specialisterren is ook zo’n bedrijf.”

Innovatieve IT-dienstverlening

Schuberg Philis is een innovatieve IT-dienstverlener met grote klanten als Rabobank, Eneco, Nederlands Loodswezen en Air-France/KLM. Schuberg Philis begeeft zich daar waar bedrijfsvoering raakt aan de essentiële en kritische economische processen. Deze zomer schakelde Schuberg Philis het software testbedrijf Specialisterren in voor extra testcapaciteit. Van Ruijven: “Wij ontwikkelen, bouwen en testen normaal gesproken alles zelf. Voor een specifieke financiële klant wilden een externe partij aanvullende testen laten uitvoeren. Om daarmee de volledige garantie te hebben dat we niets vergeten zijn. Dat heeft goed gewerkt! De zorgvuldigheid van Specialisterren is enorm. Diep en grondig gaan ze te werk.”

Groen en verantwoord

Schuberg Philis is gewend aan ondernemen op een sociale en verantwoorde manier, zegt Van Ruijven. “Dat varieert van werken met open source communities omdat we kennis delen belangrijk vinden tot groene energie, elektrisch rijden en eten dat in ons restaurant overblijft doneren aan de voedselbank. Specialisterren past hier helemaal in.’’

Specialisterren Social Return Certificaat

Jaarlijks reikt Specialisterren het Specialisterren Social Return Certificaat uit aan klanten die aantoonbaar bijdragen aan het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de testfactory biedt Specialisterren flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Bij Specialisterren werken ruim dertig gecertificeerde testers die vrijwel allemaal een vorm van autisme hebben. Door diensten af te nemen bij Specialisterren sluit een klant zich aan bij een bedrijf dat aantoonbaar voldoet aan de social return norm.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER