skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Rabobank schakelt Specialisterren in voor testen SharePoint

Rabobank kiest voor Specialisterren vanwege de goede testkwaliteit in combinatie met het MVO-aspect. Rabobank kiest voor Specialisterren, specialist op het gebied van softwaretesten, voor het testen van SharePoint. Als pilot voor deze samenwerking heeft Specialisterren eerst het grafische ontwerp van de Rabobank SharePoint omgeving getest op consistentie. Nu de pilot succesvol is afgerond, heeft Rabobank aangegeven gebruik te willen maken van de diensten van Specialisterren voor het testen van de gehele omgeving. De bank gaat SharePoint inrichten als content management systeem voor het intranet.

Rabobank heeft voor Specialisterren gekozen vanwege de goede testkwaliteit in combinatie met het MVO-aspect. Een ander belangrijk criterium van de keuze voor Specialisterren is de aansluiting op de Agile ontwikkelmethode. Rabobank ontwikkelt via deze methode, die inhoudt dat een project wordt opgeleverd in sprints van korte perioden. Specialisterren heeft ruime kennis en ervaring met het testen in Agile projecten. Waar Rabobank voorheen externe testers opnam in het ontwikkelteam, voert Specialisterren nu de tests uit vanaf een externe locatie.

“Testwerk moet vooral goed zijn, daar moet je geen concessies in doen,” vertelt Arco van de Velde, projectmanager bij Rabobank. “Het testwerk van Specialisterren is van goede kwaliteit en de samenwerking bevalt dan ook goed. Naast de hoge kwaliteit tegen een scherpe prijsstelling, toonde Specialisterren flexibiliteit die je hard nodig hebt als je ontwikkelt middels de Agile ontwikkelmethode. Op basis van de pilot is de geschiktheid van Specialisterren gebleken en wij willen dan ook graag weer gebruik maken van hun diensten.”

Rabobank is al langer betrokken bij Specialisterren via het maatschappelijk fonds van de Rabobank Groep. Simone Groenendijk, programmamanager bij de Rabobank Foundation: “De Rabobank Foundation heeft Specialisterren in de beginfase financieel gesteund met als doel dat deze innovatieve en sociaal betrokken organisatie uiteindelijk op eigen benen kan voortbestaan. Vanaf het begin hebben wij daar het volste vertrouwen in gehad. Wij zijn blij te zien dat onze steun zijn vruchten heeft afgeworpen en dat de samenwerking met de IT-afdeling van Rabobank tot stand is gekomen.”

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER