skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Rutte in prestigieuze Willem Drees-lezing: Specialisterren levert goed werk

Specialisterren is doorgedrongen tot het kabinet! Op 14 oktober noemde premier Mark Rutte in de Willem Drees-lezing Specialisterren een goed voorbeeld van de nieuwe participatiesamenleving. 

Rutte: “Specialisterren levert drie keer winst op. Voor de ondernemer. Voor deze groep werknemers, die niet alleen een salaris verdienen maar ook groeien in eigenwaarde. En voor de staat en samenleving, want met deze manier van werken is alleen al in 2011 meer dan acht ton bespaard aan professionele begeleiding”, aldus de minister-president.

Willem Drees-lezing

De stichting Willem Drees-lezing stelt zich ten doel om de grote betekenis die dr. Willem Drees heeft gehad voor de opbouw van de Nederlandse verzorgingsstaat in de 20ste eeuw te memoreren door jaarlijks een publieke lezing te organiseren. Met behulp van deze lezingen wil de stichting de principes van de verzorgingsstaat actualiseren en verdiepen. De stichting hoopt daarmee een bijdrage te leveren aan het waarborgen van een rechtvaardige en democratische verdeling van kennis, inkomen en macht in Nederland en daarbuiten.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER