skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Social Return Certificaat 2018 voor De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen ontving een Specialisterren Social Return Certificaat 2018 voor haar bijdrage aan duurzame werkgelegenheid. Willem Wierikx, teammanager systeemintegratie bij De Goudse, nam het certificaat in ontvangst uit handen van Sjoerd. Dankzij De Goudse hadden maar liefst twee mensen met een vorm van autisme in 2018 een baan.

De eerste in 2015

De Goudse droeg ook vorig jaar substantieel bij aan het creëren van duurzame werkgelegenheid. In 2015 was De Goudse zelfs de eerste klant die een Specialisterren Social Return Certificaat in ontvangst nam.

Social Return Certificaten 2018

Andere bedrijven die een Specialisterren Social Return Certificaat 2018 krijgen uitgereikt, zijn: Schuberg Philis, 7 banen; Fontem Ventures, 5 banen; Incentro 5 banen, waarvan 4 in samenwerking met Coop supermarkten en Unisys 4 banen, in opdracht van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

Natuurlijk dragen we onze kleinere klanten ook een warm hart toe. Immers, al onze klanten laten hun sociale gezicht zien. Dankzij hun inkoopbeleid ontstaan er banen voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Kwaliteit bij digitale transformatie

Specialisterren staat voor kwaliteit bij digitale transformatie en is toonaangevend op het gebied van testautomatisering. Kwalitatief hoogwaardige testdiensten en sociaal ondernemen gaan bij ons hand in hand. Klanten kiezen voor Specialisterren omdat onze testers uitmuntend werk leveren. Met hun inkoop ondersteunen onze klanten duurzame werkgelegenheid.

Specialisterren Social Return Certificaat

Jaarlijks reikt Specialisterren het Specialisterren Social Return Certificaat uit aan klanten die aantoonbaar bijdragen aan creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de testfactory biedt Specialisterren flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Bij Specialisterren werken bijna veertig gecertificeerde testers die vrijwel allemaal een vorm van autisme hebben. Klanten van Specialisterren realiseren social return door in te kopen bij Specialisterren.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER