skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Social Return Certificaat voor Postcode Loterij

Voor het tweede jaar op rij ontving Postcode Loterij het Specialisterren Social Return Certificaat. Wendelien Sluis, manager ontwikkeling onlinecampagnes van Postcode Loterij, nam het certificaat in ontvangst. ‘Als organisatie houdt Postcode Loterij zich bezig met sociale projecten. Tof om daar als individuele afdeling aan bij te dragen.’

Specialisterren test campagnewebsites voor Postcode Loterij en is bijzonder blij met de samenwerking. Beide organisaties delen gemeenschappelijke waarden. Postcode Loterij gelooft in een groene en rechtvaardige wereld en steunt organisaties die zich inzetten om onze wereld mooier te maken. Net als in 2015 droeg Postcode Loterij ook in 2016 bij aan de totstandkoming van een baan voor mensen met een vorm van autisme door testdiensten af te nemen bij Specialisterren.

Sociaal engagement

Postcode Loterij vindt het een grote eer om het Social Return Certificaat te ontvangen. Wendelien Sluis: “In onze samenwerking met Specialisterren kun je absoluut spreken van een win-win situatie. Om eerlijk te zijn is sociaal engagement niet de eerste prioriteit binnen onze afdeling. Wij hebben een commercieel doel: zoveel mogelijk loten verkopen. Het is helemaal top als je dat samen kunt laten gaan.”

‘Onwijs leuk’

Wendelien Sluis: “De testers van Specialisterren zijn sterren in testen van web omgevingen als het gaat om repeterende werkzaamheden die heel secuur uitgevoerd moeten worden. Onwijs leuk om te zien dat ze gewoon beter zijn dan de gemiddelde tester.”

Specialisterren Social Return Certificaat

Jaarlijks reikt Specialisterren het Specialisterren Social Return Certificaat uit aan klanten die aantoonbaar bijdragen aan het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de testfactory biedt Specialisterren flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Bij Specialisterren werken ruim dertig gecertificeerde testers die vrijwel allemaal een vorm van autisme hebben. Door diensten af te nemen bij Specialisterren sluit een klant zich aan bij een bedrijf dat aantoonbaar voldoet aan de social return norm.

Weten wat we doen voor Postcode Loterij? Kijk op Onze Projecten pagina!

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER