skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Sociale inkoop Jungle Minds verdient Specialisterren Social Return Certificaat 2017

Resource manager Joyce Lowies nam namens Jungle Minds het certificaat in ontvangst. ‘Supergaaf dat we het certificaat hebben ontvangen. Daarmee tonen we aan dat we verder kijken dan alleen commercie. We hebben ook oog voor maatschappelijke vraagstukken en dragen graag bij aan de oplossing ervan. Dit is een mooi bewijs daarvan.’

Voor het tweede jaar op rij nam Jungle Minds het Specialisterren Social Return Certificaat in ontvangst. Door testdiensten uit te laten voeren door de testspecialisten van Specialisterren droeg Jungle Minds in 2017 bij aan de totstandkoming van anderhalve baan voor mensen met een vorm van autisme.

Digitale mediacampagnes

Specialisterren test digitale producten van Jungle Minds, met onder meer Ajax en AkzoNobel als klant. Door de inkoop van softwaretestdiensten bij Specialisterren droeg Jungle Minds in 2017 bij aan de totstandkoming van anderhalve baan voor mensen met een vorm van autisme. Met regelmaat komen er testers van Specialisterren over de vloer bij Jungle Minds.

Op het lijf geschreven

Lowies: “Specialisterren is een hele prettige samenwerkingspartner. Steeds vaker zijn de testers echt onderdeel van ons team. Ik hoor alleen maar goede verhalen van onze projectmensen. Testwerk is voor onze mensen niet altijd het meest interessantste werk om te doen, terwijl het voor de mensen van Specialisterren op het lijf geschreven is. Het is bovendien waardevol werk. Wij kunnen niet iets opleveren dat niet goed getest is. Met Specialisterren wordt ons product beter en zijn we in staat een foutloos product op te leveren.”

Jungle Minds

Jungle Minds is een onafhankelijk digitaal bureau dat met innovatieve digitale oplossingen het verschil wil maken. De digital-first aanpak van Jungle Minds baseert zich op interactie over alle digitale devices en is praktisch toepasbaar in interactieve brandguides & componenten. Klanten zijn onder meer Ajax, BAM Wonen, AkzoNobel en uitgeverij Infinitas Learning.

Specialisterren Social Return Certificaat

Jaarlijks reikt Specialisterren het Specialisterren Social Return Certificaat uit aan klanten die aantoonbaar bijdragen aan het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de testfactory biedt Specialisterren flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Bij Specialisterren werken bijna veertig gecertificeerde testspecialisten met een vorm van autisme. Klanten van Specialisterren realiseren social return door in te kopen bij Specialisterren. Door diensten af te nemen bij Specialisterren vergroten bedrijven hun impact en dragen zij bij aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen.

Meer weten over wat we doen voor Jungle Minds? Kijk op Onze Projecten pagina!

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER