skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren innoveert met Ernst Kolvenbag

Onze nieuwe commercieel directeur Ernst Kolvenbag heeft ruime ervaring met succesvol creëren van groei in economisch roerige tijden. Bij Specialisterren ziet hij uit naar groei combineren met maatschappelijke impact. Op dit moment zet hij de nieuwe dienst RPA in de markt. “Met RPA uitgevoerd door Specialisterren voegen onze klanten waarde toe aan hun organisatie.”

Ernst heeft brede kennis van en ervaring met groei, strategieontwikkeling en verandering. Met name in Document Management, IoT, AI en Big Data. Eerder was hij algemeen directeur bij Konica Minolta. “Een beursgenoteerde onderneming werkt vanuit een systeem waarin de strategie vooral bepaald wordt op het hoofdkantoor en het draait om KPI’s. De uitdaging bij Specialisterren is maatschappelijke impact realiseren. Werken bij Specialisterren is boeiend omdat het draait om ondernemerschap pur sang en bouwen aan een goede relatie met de klant. Bij Specialisterren bepalen we samen de koers en zijn we voortdurend bezig creatieve ideeën uit te werken.”

Innovatie en diensten

Digitale transformatie vraagt omdenken binnen de huidige bedrijfsprocessen. Door middel van RPA kunnen medewerkers hun herhalende werkzaamheden automatiseren en zich meer richten op de klant. RPA is een techniek die wordt gebruikt voor het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van software robots.

Een softwaredienst die precies past in de dienstenportefeuille van Specialisterren, aldus Ernst. “RPA automatiseert taken binnen een proces waardoor medewerkers met meer kwaliteit hun werk kunnen uitvoeren. Wanneer mensen met meer voldoening hun werk doen, leidt dat tot een hogere organisatiekwaliteit. Dat is precies wat Specialisterren beoogt met het aanbieden van RPA. Met RPA uitgevoerd door Specialisterren voeg je waarde toe aan je organisatie. Naast deze kwaliteitsimpuls gaan onze klanten met Specialisterren een partnership aan waarin we samen sociale impact creëren.”

Skills en mensen

Een nieuwe dienst die op het lijf geschreven is van de medewerkers van Specialisterren. “De uitvoering van RPA is vrijwel identiek aan hoe onze engineers geautomatiseerd testen opbouwen. Wij hebben de absolute skills en mensen in huis voor RPA.”

Geluk

In zijn vrije tijd is hij onder andere vrijwilliger bij een Repair Café. “Wat is er mooier om ter plekke een probleem op te lossen en iemand te zien vertrekken met een lach van oor tot oor! Hier heb ik ervaren hoe leuk het is om iemand te helpen en tegelijk iets zinnigs te doen door de afvalberg niet verder te vergroten.”

Energie

Werken bij een bedrijf als Specialisterren geeft hem veel energie, zegt Ernst. “De combinatie om bedrijfsmatig en commercieel een groot maatschappelijk probleem op te lossen vind ik uniek. Ik zie echt elke dag weer hoe we voor mensen met een vorm van autisme de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen.”

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER