skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren ondersteunt bedrijven bij digitale transformatie

Specialisterren begeleidt Visma | Raet bij een groot intern project O2C (order 2 cash). De testers van Specialisterren testen de migratie van het huidige financiële systeem Afas Profit naar het financiële systeem van Visma. Op de website van Visma | Raet leggen Jan Willem Voorink en Els van der Zalm uit waarom zij voor Specialisterren kozen.

Jan Willem Voorink, sales directeur Visma | Raet: ‘Door testwerkzaamheden bij Specialisterren onder te brengen ontstond een win – win – winsituatie. We hebben een betrouwbare testpartner. Wij creëren een maatschappelijke meerwaarde en het is ook nog eens economisch rendabel. Door deze samenwerking denken we nu voorbij de beperkingen. Wij delen onze goede ervaringen met Specialisterren graag met onze klanten, dan ontstaat er winst voor iedereen!’

Goede gekwalificeerde testers

De testers van Specialisterren hebben veel ervaring met verschillende soorten testen en zijn op korte termijn inzetbaar. De testers kunnen flexibel worden ingezet en daar waar nodig kan de inzet van testers worden vergroot. Voor een project met een zeer strakke deadline belangrijke voorwaarden.

MVO bijdrage

Samen met Specialisterren levert Visma | Raet met dit project ook een bijdrage aan de doelstelling vanuit MVO, zegt Els van der Zalm, manager MVO: ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat bij Visma | Raet over investeren in talenten van mensen. Door met Specialisterren te werken dragen wij bij aan de ontplooiing van capaciteiten en talenten van mensen met autisme. Wij verbinden dit vervolgens aan onze social return commitments. Deze inspirerende samenwerking resulteert in een optimale maatschappelijke winst met een duurzaam karakter!’

Inclusieve organisatie

De komende tijd wordt bekeken hoe Visma | Raet samen met Specialisterren verder kunnen bouwen aan een meer inclusieve organisatie.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER