skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren Social Impact Resultaten 2016

Onze testers zijn slimme mensen die hoogwaardig ICT-werk doen. Mensen met autisme duurzaam een baan bieden is wat Specialisterren drijft: 1 + 1 = 3. Op 31 december 2016 waren al 30 gecertificeerde ICT-professionals bij Specialisterren in dienst. Lees hier ons Specialisterren Social Impact Verslag 2016.

Specialisterren groeide in 2016 van 24 naar 30 testers in dienst. Maar de impact was groter! Gedurende 2016 kwamen maar liefst negen nieuwe medewerkers met autisme in dienst bij Specialisterren. Drie medewerkers stroomden door naar een baan elders. Daarnaast werkten ook mensen tijdelijk bij Specialisterren. Kortom, voor 35 mensen creëerde Specialisterren een succesvolle baan. Specialisterren realiseerde in 2016 een significante maatschappelijke impact.

Unieke testfactory

Specialisterren is de expert voor testen van software. Vanuit onze testfactory bieden wij flexibele en hoogwaardige testcapaciteit voor complexe mobiele- en onlineomgevingen, e-commerce, portalen, websites en mobiele apps. Bij Specialisterren werken mensen met een vorm van autisme: de beste testers.

Social enterprise

Specialisterren biedt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Wij sturen onze medewerkers met autisme op talent en kwaliteit en houden rekening met hun beperkingen. Onze ICT-professionals zijn high potentials, die wij een vaste baan bieden.

Participatiewet

Kennisdelen zit in ons DNA. Onze ervaring stellen we graag beschikbaar aan het bedrijfsleven. Met onze diensten creëren we maatschappelijke impact. Klanten van Specialisterren voldoen aan hun verplichtingen op gebied van participatiewet en social return

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER