skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Veel belangstelling voor seminar Testautomatisering & Service Virtualisatie

Op 10 mei vond het Specialisterren seminar Testautomatisering & Service Virtualisatie plaats voor beslissers en beïnvloeders op het gebied van testautomatisering. De belangstelling was groot.

Er werd niet alleen gesproken over randvoorwaarden en succesfactoren, maar ook over complexe softwaromgevingen waar op dagelijkse basis met testautomatisering wordt gewerkt.

Unattended testen

Fried Hoeben onafhankelijk software architect, gaf in zijn presentatie aan wat de randvoorwaarden zijn voor een succesvolle implementatie van testautomatisering. Wanneer is testautomatisering zinvol? Wat voegt geautomatiseerd testen toe aan softwareontwikkeling? Aan de orde kwam onder meer eigenaarschap, de mogelijkheid om testen unattended te laten draaien en de bereidheid tot investering.

Fraaie case

Aansluitend vertelden Marcel Bos, directeur Promedico, en Rachid Kherrazi, scrum master Promedico over de kansen en successen van testautomatisering. Zij gaven aan wat testautomatisering voor Promedico heeft betekend.

Rix Groenboom, manager solution architects Parasoft, sprak tenslotte over de ondersteunende rol van Service Virtualisatie voor geautomatiseerd testen.

Onderhoudscontract

Specialisterren ondersteunt succesolle projecten op het gebied van testautomatisering door onderhoudscontracten aan te bieden.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER