skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Vermogensbeheerder Prospery ontvangt Social Return Certificaat

Online vermogensbeheerder Prospery ontving deze maand het Specialisterren Social Return Certificaat voor de bijdrage die het bedrijf leverde aan de totstandkoming van banen voor mensen met een autismespectrumstoornis. Als klant van Specialisterren zorgde Prospery er in 2017 voor dat maar liefst drie medewekers aan het werk waren. Dat is social return in een notendop.

De samenwerking tussen Prospery, de eerste digitale online vermogensbeheerder in Europa, en Specialisterren was intensief en uitstekend. Enthousiast nam COO Omar El Khamlichi van Prospery het Specialisterren Social Return Certificaat in ontvangst uit handen van operationeel directeur Hein Masseling van Specialisterren. Hein: “Wij zijn ontzettend blij dat Prospery heeft gekozen om met Specialisterren samen te werken. Binnen de context van een innovatief financieel platform hebben onze mensen een substantiële bijdrage kunnen leveren. Het was een uitdagend project, zeker ook vanwege de hoge ontwikkelsnelheid van Prospery.”

Toegewijd team van testers

Vanuit Specialisterren voerde een hecht en sterk team de testdiensten uit. Jesper Puister was testcoördinator en tevens agile tester, Corné Blokland agile tester en Bert- Jan ten Hofte testengineer. Voor Prospery was dit de eerste kennismaking met medewerkers met een autismespectrumstoornis. Zowel Jesper als Corné werkten op locatie bij Prospery in Amsterdam. Zij draaiden volledig mee met het ontwikkelingsteam van Prospery en namen ook deel aan de wekelijkse vergaderingen. De samenwerking is van beide zijden uitstekend bevallen.

Testfactory Specialisterren

Vanuit de testfactory biedt Specialisterren flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Een deel van onze werknemers werkt bij klanten op locatie. Testdiensten door medewerkers van Specialisterren uit laten voeren is een eenvoudige manier om als bedrijf social return te realiseren. Klanten van Specialisterren krijgen een perfect uitgevoerde testdienst en realiseren tegelijkertijd social return met hun inkoop bij Specialisterren.

Social return: hoe werkt het?

Bij Specialisterren werken veertig gecertificeerde testers die vrijwel allemaal een vorm van autisme hebben. Dus door met Specialisterren samen te werken dragen klanten aantoonbaar bij aan het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als kers op de taart reikt Specialisterren jaarlijks het Specialisterren Social Return Certificaat uit aan klanten die aantoonbaar bijdragen aan social return.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER