skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN
De diensten van Specialisterren worden geleverd vanuit onze testfactory, die zich kenmerkt door snel en eenvoudig opschalen en afschalen van capaciteit. In korte tijd kunnen meerdere testers en bouwers worden ingezet. Dit maakt kosten en deadlines beter beheersbaar. Specialisterren kan hiermee diensten on Demand leveren volgens de behoeften en voorwaarden van de klant.

Meer QA diensten

Robotic Process Automation (RPA)

Processen worden van oudsher door mensen uitgevoerd. IT technologie heeft daaraan tools toegevoegd waardoor delen van deze processen geautomatiseerd zijn. Toch komt het nog steeds voor dat er arbeidsintensief werk plaatsvindt dat geautomatiseerd kan worden. Het gaat dan met name om taken die:

  • Herhalend plaatsvinden en als saai worden ervaren door de medewerkers.

  • Op basis van vaste regels worden uitgevoerd.

  • Veel tijd in beslag nemen.

Robotic Process Automation neemt deze taken over met als resultaat een snellere, foutloze verwerking, op elk mogelijk moment (24/7) uitgevoerd. RPA creëert daarmee een groot voordeel voor de waarde van arbeidsinzet. Tijd die wordt besteed aan kwantitatief werk, kan worden ingeruild voor tijd besteed aan kwalitatief werk. Medewerker focus verschuift hierdoor van proces, naar aandacht voor de klant. De waardecreatie in uw organisatie neemt toe, samen met voldoening bij uw medewerkers.

Specialisterren biedt een aantal RPA-diensten aan om tot een succesvolle RPA-implementatie te komen. Deze diensten helpen de juiste processen te detecteren en een heldere business case te vinden. Maar ook het bouwen, testen en onderhouden van de softbot.

Ernst Kolvenbag, Commercieel Directeur Specialisterren: “Specialisterren heeft haar naam opgebouwd door haar klanten te ondersteunen in digitale transformatie. Wij begrijpen als geen ander hoe processen en automatisering samengaan, en wat het resultaat van digitale transformatie moet zijn. RPA helpt ons om onze klanten een volgende slag te laten maken, namelijk van kwantiteit naar kwaliteit. Wij zijn nu in de unieke positie om het verkennen, bouwen, implementeren, testen en onderhouden van testautomatisering én RPA vanuit een hand in te vullen.”

Testgebieden

E-commerce

Software voor e-commerce is behoorlijk complex. Nauwgezet testen is dan extra van belang. Ook wanneer de werkzaamheden regelmatig terugkeren.
LEES VERDER

Mobile & Apps

Mobiele telefoons en apps zijn hypersensitief. Gebruikers verwacht de perfecte app en klanten willen dat hun mobiele telefoon gewoon goed werkt.
LEES VERDER

Webapplicaties

Met een slimme webapplicatie biedt u extra service. Specialisterren test uw maatwerkapplicatie op fouten en kwetsbaarheden en zorgt ervoor dat de webapplicatie precies doet wat je van de applicatie verwacht.
LEES VERDER

Online Portalen / Websites

Het moet niet uitmaken of de website via een tablet, smartphone of pc bezocht wordt. Wij testen dat de site op alle devices goed wordt getoond en alle informatie overzichtelijk is terug te vinden.
LEES VERDER

Testsoorten

Geautomatiseerd testen

Testautomatisering maakt software testen sneller en efficiënter. Geautomatiseerd testen is bijzonder geschikt voor grote projecten.
LEES VERDER

Functioneel Acceptatie Testen (FAT)

Bij functioneel acceptatietesten staat maatwerk voorop. Na functionele acceptatietesten is aangetoond dat het ontwikkelde systeem aan de functionele eisen voldoet.
LEES VERDER

Regressietesten

Updates worden vaak op specifieke onderdelen van een applicatie gedaan waardoor grote delen onaangepast blijven. Regressietesten zijn dan de oplossing.
LEES VERDER

Performance testen

U heeft uw applicatie ontwikkeld en het werkt als een trein, op uw omgeving, met uw infrastructuur en met een select aantal gebruikers. Hoe werkt de software in de praktijk?
LEES VERDER

Ketentesten

Ketentesten is een high-level softwaretestproces waarin testers controleren of alle gerelateerde systemen hun data-integriteit behouden.
LEES VERDER

Geautomatiseerd testen Mendix

Specialisterren kan lezen en schrijven met lowcode platform Mendix. Mendix biedt een snel en flexibel applicatielandschap voor in- en extern gebruik.
LEES VERDER

Migratietesten

Specialisterren is excellente partner bij testen van migraties en conversies van complexe IT-systemen.
LEES VERDER

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER