skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

De diensten van Specialisterren worden geleverd vanuit onze testfactory, die zich kenmerkt door snel en eenvoudig opschalen en afschalen van testcapaciteit. In korte tijd kunnen meerdere testers worden ingezet. Dit maakt kosten en deadlines beter beheersbaar. Specialisterren kan hiermee Testing on Demand leveren volgens de behoeften en voorwaarden van de klant.

Specialisterren laat softwaretesten naadloos aansluiten bij de ontwikkeling en het beheer van uw e-commerce, mobile & apps, online portalen en websites. Daardoor kan sneller en beter worden getest. Geïntegreerd software testen levert besparingen op en leidt tot een hogere kwaliteit van het eindproduct. De aanpassing van een pre-release is immers goedkoper dan wijzigingen aanbrengen in een productieversie. Last but not least: de gebruikers van jouw softwareapplicaties merken hier niets van – met een hoge klanttevredenheid als resultaat. Wie wil dat niet?

Onze werkwijze

Specialisterren is specialist op het gebied van hoogwaardig software testen en biedt flexibele testcapaciteit en integrale dienstverlening wanneer u dat nodig heeft. Onze testers zijn gepassioneerd, bekwaam en goed opgeleid. Wij luisteren naar onze klant, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan. Wij leggen de lat hoog. Jij toch ook?

Test Factory Model

Specialisterren stelt hoge eisen aan software testen en staat voor hoogwaardig maatwerk. Wij testen vanuit ons testcentrum in Utrecht op basis van het Test Factory Model (TFM). De Test Factory aanpak maakt het mogelijk om flexibel, met elke gewenste capaciteit en op continue basis te testen. Deze mogelijkheid om flexibel op- en af te schalen onderscheidt ons van andere testaanbieders. In onze testfactory komen de best practices samen van gestructureerd testen van software. Specialisterren werkt volgens geldende marktstandaarden als ISTQB en TMAP. Wij leveren ook testcapaciteit bij de klant op locatie.

Waterfall, Agile/Scrum en Continuous Delivery

Naast de Factory aanpak hanteren wij ook andere testmethodes. Afhankelijk van wat nodig is, levert Specialisteren op verschillende manieren: via de Scrum/Agile-aanpak, het Waterfall model of Continuous Delivery.

Testmanagement

Specialisterren biedt testmanagers bij de opstart van een project en op een meer continue basis voor het volledige testproces. Ook als nog niet helemaal duidelijk is wat er precies moet gebeuren, denken onze testmanagers met u mee. Zij zijn in staat een heldere richting vast te stellen. Dat werkt goed bij complexe vragen die leven bij de klant. Of dat alleen bij de opstart van een project is of bij het volledige testproces maakt voor ons niet uit.

Wil je weten wat Specialisterren voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

Wat testen wij voor jou?

Specialisterren biedt de mogelijkheid om op verschillende computers en mobiele apparaten met verschillende internet browsers en OS-platformen te testen.

Wij testen op:

 • Functionaliteiten
 • Koppeling back-end systemen, zoals Content Management Systeem (CMS)
 • Compatibiliteit op diverse browsers en operational systems (Android, IOS, Windows)
 • Compatibiliteit op diverse devices (mobile phone, tablet, desktop, laptop)
 • Stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid

Waarom testen door Specialisterren?

Met de integrale aanpak van Specialisterren is succes verzekerd. Je wilt een mooi, stabiel en volledig doorontwikkeld product. Een product waarop je trots bent en waarvan uw klant blij wordt. Specialisterren is daarin een betrouwbare en budgettair vriendelijke partner. Door de werkwijze van Specialisterren heb je een hogere kwaliteit en minder kosten.

Bijschrift: De relatieve kosten om fouten te herstellen worden steeds hoger naarmate later in het traject een begin gemaakt wordt met het testproces.

Voordelen van onze testaanpak

 • Hoge kwaliteit
 • Flexibiliteit
 • Schaalbaarheid
 • Testing on Demand
 • Scherpe tarieven
 • Geen kosten voor eigen testtools en werkplekken
 • Parallel testproces met korte doorlooptijden
 • Structuur in het testproces
 • Herhaalbaar testproces
 • 100 % gecertificeerd en gekwalificeerd

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van Nederland ICT van toepassing.

Wil je jouw software laten testen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER