skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

ONZE VACATURES

Testautomatiseerders

Bekijk vacature

Lead Testautomation

Bekijk vacature

Key accountmanager

Bekijk vacature

In vijf minuten een beeld van ons bedrijf en onze mensen? Klik hier!

Wie zijn wij

Specialisterren is de expert in testen van software. Vanuit onze testfactory in Utrecht bieden wij flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties.  Van geautomatiseerd testen, Testing on Demand tot testmanagement: Specialisterren staat voor hoogwaardige ict-dienstverlening op maat. Met hun oog voor detail, extreem hoge concentratie en accuratesse testen onze testers met autisme beter en efficiënter dan de gemiddelde tester. Als sociale onderneming leveren we net als elke andere onderneming een zakelijke dienst, maar hebben we ook een sociale missie. Kwalitatieve dienstverlening en een sociaal gezicht hand in hand laten gaan. Als eerste ict-onderneming ontving Specialisterren hiervoor de hoogste erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Momenteel werken ruim 40 testers in onze vestiging in Utrecht en bij klanten in heel Nederland. Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte communicatielijnen en een hoog ambitieniveau.

ONZE VACATURES

In vijf minuten een beeld van ons bedrijf en onze mensen? Klik hier!

Solliciteren

Stuur een mail + je CV naar sollicitatie@specialisterren.nl

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACT