skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren is een snelgroeiende en toonaangevende onderneming. Veel van onze medewerkers hebben een vorm van autisme. Bij ons staat autisme je niet in de weg om carrièrre te maken. Dat maakt ons bedrijf speciaal. Een vaste baan met doorgroeimogelijkheden is bij ons de basis. We zijn bijzonder en gewoon tegelijk: werken bij Specialisterren doe je omdat je gedreven en ambiteus bent. Of je autisme hebt of niet. Lees meer over Specialisterren in ons magazine.

Specialisterren bestaat uit de volgende mensen:

De testers

De testers vormen het hart van ons bedrijf. Ons testteam bestaat uit ruim 40 goed opgeleide en gecertificeerde testers. Veel testers zijn al jaren werkzaam bij Specialisterren. Goed ingewerkte teams dragen bij aan langdurige en duurzame klantenrelaties. Alle testers hebben een vorm van autisme, maar zijn bovenal gewoon goed in hun werk en geweldige collega’s. Zij werken vanuit ons professioneel testcentrum in Utrecht en bij de klant op locatie.

Medewerker Jesper Puister vertelt: ‘Ontwikkelen in vertrouwde omgeving’

Als Wajonger met autisme begon Jesper vijf jaar geleden als tester. Hij werd na een paar jaar testanalist en is alweer geruime tijd testcoördinator. “Inmiddels werk ik volledig autonoom en zit ik vaak bij klanten.” Bij Specialisterren krijg ik de kans mijn kwaliteiten te benutten en te kijken naar waar ik goed in ben, aldus Jesper. Zijn sterke kanten? “Analytisch vermogen, aansturen van collega’s en nemen van verantwoordelijkheid. Deze kwaliteiten kan ik ontplooien omdat ik een bedrijf als Specialisterren achter me heb staan. Het vertrouwen dat hier is en de aandacht voor wat ik nodig heb om goed te functioneren maakt dat ik de ruimte voel om te groeien in verantwoordelijkheden en dus ook in salaris. Dankzij de specifieke omstandigheden bij Specialisterren kan ik als ieder ander functioneren. Ik ben van nature een controlefreak. Doelen stellen en sturen op kwaliteit passen bij mij. Kwaliteiten die goed van pas komen bij de aansturing van mijn collega testoperators, testanalisten en testengineers. Het aardige is dat mijn persoonlijke groei parallel loopt met de groei van Specialisterren als onderneming.”

Managementteam

Sjoerd van der Maaden, algemeen directeur en oprichter

Hein Masseling, operationeel directeur

Sales & Marketing

Vincent Aalbers, accountmanager

Ben Miltenburg, accountmanager

Ernst Kolvenbag, RPA services manager

Anne Nuninga, sales & marketing medewerker

Testmanagement

Martijn Cok, delivery manager

Rutger Slangen, testlead

Josje Zijl-Hortensius, testlead

Jesper Puister, testlead

Maarten Oderkerk, testlead

Ronald Smale, testlead

Dimitri Kramer, testlead

Roy de Kleijn, test tooling specialist

Begeleiding

Theo Arp, bedrijfs-jobcoach

Noor Molenaar, bedrijfs-jobcoach

Marloes Biel, teamcoach

Jesper werkt bij Specialisterren. ‘Bij Specialisterren krijg ik de kans mijn kwaliteiten te benutten en te kijken naar waar ik goed in ben.’ Lees hiernaast zijn verhaal.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER