Social Impact Verslag & sociaal jaarverslag

In onze Social Impact Verslagen leest u meer over de impact die Specialisterren heeft op haar medewerkers, klanten, partners en overheden. Zo krijgt u snel zicht op de binnenkant van onze sociale onderneming, maar ook hoe u als klant op betrekkelijk eenvoudige wijze kunt voldoen aan de social return norm. Ook bij aanbestedingen! En kent u het Specialisterren Social Return Certificaat? U leest er alles over in onze Social Impact Verslagen en sociaal jaarverslagen.

Vers van de pers is de speciale uitgave over tien jaar sociaal ondernemen waarin medewerkers openhartig praten over hun werk, werkgevers vertellen over hun vergelijkbare missie en alle mijlpalen van 10 jaar sociaal ondernemerschap op een rij staan. Kortom, hierin lees je alles over de maatschappelijke impact van Specialisterren.

Download ons Social Impact Verslag 2017
Download ons Social Impact Verslag 2016
Download ons Sociaal Jaarverslag 2016
Download ons Sociaal Jaarverslag 2015
Download ons Sociaal Jaarverslag 2014
Download ons Sociaal Jaarverslag 2013
Download ons Sociaal Jaarverslag 2012
Download ons Sociaal Jaarverslag 2011
Download ons Sociaal Jaarverslag 2010

Wilt u contact met Specialisterren?

Contactformulier

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens