skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren biedt haar medewerkers een vaste baan met goede carrièreperspectieven en arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfspensioen, marktconforme onkostenvergoedingen en -indien van toepassing- gebruik van een leaseauto. Bij ons geen losvast contract, werken op uitzendbasis of payrolling. Wij nemen onze mensen serieus! Bekijk hiernaast onze actuele advertenties.

Met of zonder autisme (dat hangt van de functie af): werken bij Specialisterren doe je omdat je gedreven en ambiteus bent. Wij zijn een snelgroeiend it-bedrijf. Kenmerkend voor onze organisatie zijn het hoge ambitieniveau, de korte communicatielijnen en de informele sfeer. Meer weten over onze organisatie? Lees ons magazine!

Specialisterren is toonaangevend op het gebied van geautomatiseerd testen. Onze klanten zijn leidende online- en mobiele dienstverleners. Wij maken serieus werk van onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en functionaliteit van hun online- en mobiele omgevingen.

Lees hier meer over de snelle carrière van testcoördinator Jesper

Ook in Corona tijd…. Ja hoor, wij gaan gewoon door.

We’re hiring !


Kijk rechtsboven voor de vacatures en solliciteer als je denkt dat je hiervoor in aanmerking kunt en wilt komen.

Wij zoeken kandidaten die net dat stapje extra willen zetten en geven niet op voor alles door en door is getest.

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname in een flexibel bedrijfspensioenregeling en reiskostenvergoeding.
  • Je komt te werken binnen een informeel en ambitieus bedrijf.

Wie zijn wij

Specialisterren is de expert in testen van software. Vanuit onze testfactory in Utrecht bieden wij flexibele testcapaciteit voor e-commerce, online portalen, websites, mobile apps en webapplicaties. Van geautomatiseerd testen, Testing on Demand tot testmanagement: Specialisterren staat voor hoogwaardige ict-dienstverlening op maat. Met hun oog voor detail, extreem hoge concentratie en accuratesse testen onze testers met autisme beter en efficiënter dan de gemiddelde tester. Als sociale onderneming leveren we net als elke andere onderneming een zakelijke dienst, maar hebben we ook een sociale missie. Kwalitatieve dienstverlening en een sociaal gezicht hand en hand laten gaan. Als eerste ict-onderneming ontving Specialisterren hiervoor de hoogste erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

Momenteel werken ruim 40 testers in onze vestiging in Utrecht en bij klanten in heel Nederland. Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte communicatielijnen en een hoog ambitieniveau.

Vacatures algemeen

Regelmatig is er bij Specialisterren plaats voor nieuwe testers. Specialisterren werft ook testers voor externe opdrachtgevers. Goede en gemotiveerde kandidaten met aantoonbare ervaring als testanalist of testautomatiseerder worden nadrukkelijk gevraagd te solliciteren. Je sollicitatie houden we dan in portefeuille. Voor specifieke functies wordt ook geworven. Houd de website in de gaten voor gerichte vacatures.

Ben je serieus geïnteresseerd en heb je aantoonbare ervaring als testanalist of testautomatiseerder? Stuur je open sollicitatie naar:

sollicitatie@specialisterren.nl

Voor de duidelijkheid: zonder autisme heeft het geen zin om te solliciteren op de functie van security tester, testanalist of testautomatiseerder.

Trefwoorden: vacature Testautomatiseerders, Security Testers, Manager Testautomatisering, Security Tester, Testautomatiseerder, HBO, WO.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER