Security Testers

Op dit moment hebben we geen vacature voor security tester.

Als security tester bij Specialisterren in Utrecht (Lage Weide) houd je je bezig met technische aspecten omtrent de beveiliging van netwerken, systemen, applicaties en processen. Specialisterren vindt het belangrijk dat kandidaten security testen zeer serieus nemen en dat zij zich realiseren dat hun bijdrage het verschil kan maken bij de beveiliging van complexe online of mobiele omgevingen. Testers bij Specialisterren willen net dat stapje extra zetten en geven niet op voor alles door en door is getest.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; opleiding hoeft niet te zijn afgerond.
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt gebleken belangstelling voor of ervaring met online en mobiele ICT toepassingen / security testen. Enige kennis van security testen strekt tot aanbeveling.
  • Je bent bereid en in staat om te overleggen met collega’s.
  • Je wilt je duurzaam inzetten bij ons bedrijf.
  • Je hebt een vorm van autisme.

Het dienstverband is voor 24 uur per week, met mogelijkheid voor doorgroeien naar meer uren.

Solliciteren op de vacature Security Tester

Ben je enthousiast over deze functie? We komen graag in contact met jou! Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@specialisterren.nl. Voor de volledigheid: zonder autisme heeft het geen zin om te solliciteren.

Onze vacatures

In vijf minuten een beeld van ons bedrijf en onze mensen? Klik hier!

Solliciteren?

Stuur een mail + je CV naar sollicitatie@specialisterren.nl

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens