Security Testers

Als security tester bij Specialisterren in Utrecht (Lage Weide) houd je je bezig met technische aspecten omtrent de beveiliging van netwerken, systemen, applicaties en processen. Specialisterren vindt het belangrijk dat kandidaten security testen zeer serieus nemen en dat zij zich realiseren dat hun bijdrage het verschil kan maken bij de beveiliging van complexe online of mobiele omgevingen. Testers bij Specialisterren willen net dat stapje extra zetten en geven niet op voor alles door en door is getest.

Wat vragen we van jou?

  • Mininmaal HBO werk- en denkniveau; opleiding hoeft niet te zijn afgerond.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Gebleken belangstelling voor of ervaring met online en mobiele  ict toepassingen / security testen. Enige kennis van security testen strekt tot aanbeveling.
  • Bereid en in staat om te overleggen met collega’s.
  • Duurzaam.

Specialisterren biedt kandidaten zonder gerichte opleiding een vakopleiding. Van hen wordt verwacht dat zij een assessmenttraining en een opleiding tot security tester volgen (3-4 maanden 24 uur per week) en stage lopen (3 maanden 24 uur per week). Het dienstverband is voor 24 uur per week, met mogelijkheid voor doorgroeien naar meer uren.

Solliciteren op de vacature Security Tester

Ben je enthousiast over deze functie? We komen graag in contact met jou! Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@specialisterren.nl.

Onze vacatures

In vijf minuten een beeld van ons bedrijf en onze mensen? Klik hier!

Solliciteren?

Stuur een mail + je CV naar sollicitatie@specialisterren.nl

Contact

Specialisterren is een stabiele en betrouwbare partner voor al uw softwaretesten. Wilt u contact met Specialisterren? Bekijk onze adres- en contactgegevens of stel een vraag in het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze contactgegevens