Introductie

Specialisterren is een succesvolle social enterprise. Alle testers van Specialisterren hebben een vorm van autisme. Zíj vormen het hart van ons bedrijf. In onze bedrijfsvoering houden we rekening met het autisme van de medewerkers door aan te sluiten bij hun talenten en capaciteiten. In onze jaarlijkse impact verslagen lees je alles over onze maatschappelijke impact. Lees onze impactverslagen over 2018, 2017 en 2016 en zie in één oogopslag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door deze opzet creëren we winst voor iedereen: een hoogwaardige dienst voor de klant en een baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kwalitatieve dienstverlening en een sociaal gezicht gaan bij ons hand in hand. Specialisterren ontving daarvoor als eerste ict-onderneming de hoogste erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Specialisterren, economisch gezond en honderd procent sociaal! Ook voor de invulling van uw social return.

McKinsey&Company noemt Specialisterren een Society Changer. Uit het rapport Scaling the Impact of the Social Enterprise Sector dat in november 2016 verscheen: 'Specialisterren is still relatively small, but by proving that autistic workers could master software testing, they made a major conribution to solving part of the labor participation issue.'

Lees hier het hele McKinseyrapport.

Op onze medewerkerspagina vindt u meer informatie over Specialisterren en haar medewerkers.

Wilt u weten wat Specialisterren voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u daarnaast meer lezen over het sociale gezicht van Specialisterren? Bekijk dan hier onze sociaal jaarverslagen.

Wilt u contact met Specialisterren?

Contactformulier

Nieuws

"Een topteam van 25 autisten." Wie zegt ons dat na? In het tijdschrift NL Werkt (november 2015) maken werkgevers kennis met ons bijzondere bedrijf.

De laatste nieuwtjes van Specialisterren