skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren is een succesvolle social enterprise. Alle testers van Specialisterren hebben een vorm van autisme. Zíj vormen het hart van ons bedrijf. In onze bedrijfsvoering houden we rekening met het autisme van de medewerkers door aan te sluiten bij hun talenten en capaciteiten. In onze jaarlijkse impact verslagen lees je alles over onze maatschappelijke impact. Lees onze impactverslagen over 20182017 en 2016 en zie in één oogopslag wat we voor jou kunnen betekenen.

Door deze opzet creëren we winst voor iedereen: een hoogwaardige dienst voor de klant en een baan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kwalitatieve dienstverlening en een sociaal gezicht gaan bij ons hand in hand. In het voor jaar van 2019 is Specialisterren als een van de eerste bedrijven ingeschreven in het Register Sociale Ondernemingen, het orgaan dat toeziet op naleving van de Code Sociale Ondernemingen.

Dat vinden we een mooie en waardevolle erkenning. Sjoerd van der Maaden, directeur en oprichter: ‘Een Code Sociale Ondernemingen is relevant. Sociaal ondernemen wordt een modewoord en daarom is het belangrijk om tot een breed gedragen code te komen zodat echte sociaal ondernemers zich kunnen blijven onderscheiden. Het Register onderschrijft dat.’

Als eerste ict-onderneming ontving Specialisterren de hoogste erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Specialisterren, economisch gezond en honderd procent sociaal! Ook voor de invulling van uw social return.

McKinsey&Company noemt Specialisterren een Society Changer. Uit het rapport Scaling the Impact of the Social Enterprise Sector dat in november 2016 verscheen: ‘Specialisterren is still relatively small, but by proving that autistic workers could master software testing, they made a major conribution to solving part of the labor participation issue.’

Lees hier het McKinseyrapport.

Op onze medewerkerspagina vind je meer informatie over Specialisterren en haar medewerkers.

Wil je weten wat Specialisterren voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

Wil je daarnaast meer lezen over het sociale gezicht van Specialisterren? Bekijk dan hier onze sociaal jaarverslagen.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER