Wat betekent het voor de klant?

Specialisterren levert de beste testers. Met hun oog voor detail, extreem hoge concentratie en accuratesse testen de testers van Specialisterren beter en efficiënter dan de gemiddelde tester. Wetenschappelijk onderzoek van de Amerikaanse Harvard University heeft dit bewezen.

In de praktijk is aangetoond dat wij een dertig procent hogere nauwkeurigheid behalen. Specialisterren is een uitstekende partij voor al uw testwerkzaamheden. Wij zijn betrouwbaar, degelijk en precies.

Social return

Specialisterren doet geen concessies aan de kwaliteit, maar doet er juist een schepje bovenop. Voorop staat dat de opdrachtgever een hoogwaardige dienst krijgt. Daarnaast voldoet de klant die samenwerkt met Specialisterren ruimschoots aan de social return criteria. Door diensten af te nemen bij Specialisterren sluit een klant zich aan bij een bedrijf dat aantoonbaar voldoet aan de social return norm.

Wilt u weten wat Specialisterren voor uw bedrijf kan betekenen bij het voldoen aan de social return norm? Neem dan nu contact op met Specialisterren en wij kunnen u er alles over vertellen.

Impact door inkoop

Met onze diensten creëren we maatschappelijke impact. Onze testers zijn slimme mensen die hoogwaardig ICT-werk doen. Mensen met autisme duurzaam een baan bieden is wat Specialisterren drijft: 1 + 1 = 3. Op 31 december 2016 waren al 30 gecertificeerde ICT-professionals bij Specialisterren in dienst. Lees hier ons Specialisterren Social Impact Verslag 2016.

Participatiewet

De overheid verlangt steeds meer dat ondernemers structureel inzetten op de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij moeten in het reguliere bedrijfsleven meer hun plek vinden. De Participatiewet biedt volop kansen en Specialisterren helpt het bedrijfsleven bij de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Specialisterren biedt dé oplossing voor uw wens hierin, omdat wij aan alle voorwaarden voldoen, gekwalificeerd zijn én gecertificeerd. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken.

Wilt u weten wat Specialisterren voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u contact met Specialisterren?

Contactformulier

Nieuws

"Een topteam van 25 autisten." Wie zegt ons dat na? In het tijdschrift NL Werkt (november 2015) maken werkgevers kennis met ons bijzondere bedrijf.

De laatste nieuwtjes van Specialisterren