skip to Main Content
SHARE THISDELEN OPLINKEDIN

Specialisterren levert de beste testers. Met hun oog voor detail, extreem hoge concentratie en accuratesse testen de testers van Specialisterren beter en efficiënter dan de gemiddelde tester. Wetenschappelijk onderzoek van de Amerikaanse Harvard University heeft dit bewezen.

In de praktijk is aangetoond dat wij een dertig procent hogere nauwkeurigheid behalen. Specialisterren is een uitstekende partij voor al uw testwerkzaamheden. Wij zijn betrouwbaar, degelijk en precies.

Social return

Door onze testdiensten af te nemen, vergroot u als klant op een snelle en eenvoudige manier uw impact. Door in te kopen bij Specialisterren voldoet u immers aantoonbaar aan de social return criteria. Op deze manier dragen onze klanten ook bij aan de oplossing van maatschappelijke uitdagingen: nieuwe, hoogwaardige banen creëren voor een bijzondere doelgroep. Wij maken dat graag zichtbaar door de uitgifte van Social Return Certificaten.

Wilt u weten wat Specialisterren voor uw bedrijf kan betekenen bij het voldoen aan de social return norm? Neem dan nu contact op met Specialisterren en wij kunnen u er alles over vertellen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat aan de basis van ons mooie concept. We doen dan ook geen enkele concessie aan de kwaliteit, maar doen er juist een schepje bovenop. Voorop staat dat de opdrachtgever een perfect uitgevoerde hoogwaardige dienst krijgt.

Impact door inkoop

Met onze diensten creëren we maatschappelijke impact. Onze testers zijn slimme mensen die hoogwaardig ICT-werk doen. Mensen met autisme duurzaam een baan bieden is wat Specialisterren drijft: 1 + 1 = 3. Op 31 december 2018 werkten 39 gecertificeerde ICT-professionals met een vorm van autisme bij Specialisterren. Lees er alles over in ons Social Impact Verslag 2018.

Participatiewet

De overheid verlangt steeds meer dat ondernemers structureel inzetten op de participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij moeten in het reguliere bedrijfsleven meer hun plek vinden. De Participatiewet biedt volop kansen en Specialisterren helpt het bedrijfsleven bij de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Specialisterren biedt dé oplossing voor uw wens hierin, omdat wij aan alle voorwaarden voldoen, gekwalificeerd zijn én gecertificeerd. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken.

Wilt u weten wat Specialisterren voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact op met Specialisterren voor een vrijblijvende afspraak.

WILT U CONTACT MET SPECIALISTERREN?   CONTACTFORMULIER